söndag 24 april 2016

Keväisiä päiviä ja reippaita oppilaita!


Tällä viikolla arkisen puurtamisen ohella aikaa on jäänyt myös satuhieronnalle, yhteisille kävelylenkeille ja vappusiman tekemiselle!

Tarkkuutta tarvitaan tässäkin työssä

Vappusima valmistuu!

Suomalaisen puolen isot oppilaat tekivät tällä viikolla satuhieronnan pienille oppilaille. Hierontaa varten oppilaat keksivät sadun, jonka he lukivat pienille ääneen samalla sadunomaisesti näitä hieroen. Oppilaat olivat keksineet upeita tarinoita. Oli tarinoita niin merenneidoista, hirviöistä kuin kesäiselle uimarannalle lähtevistä lapsistakin.


Satuhieronnassa mielikuvituksella on tärkeä rooli

Satuhetki

Kävelykampanjamme on jatkunut tälläkin viikolla. Kampanjan tarkoituksena on ensisijaisesti liikunnan lisääminen arjessa. Jo pienellä kävelylenkillä on merkitystä hyvinvoinnille. Ruokakin maistuu paremmin ja jaksetaan taas opiskella!


Yhdessä tepastellen!

Viikon päätteeksi Vihreä haltija oli vienyt keittiöstä roskakorin. Tämä tarkoitti sitä, että ruokaa ei voinut perjantaina heittää pois. Sitä oli siis otettava sen verran kuin kukin arvioi jaksavansa syödä. Kampanja onnistui hienosti ja lautaset syötiin tyhjiksi. Tortillat olivat onneksi muutenkin monen herkkua!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar