söndag 2 april 2017

Vauhdikas kevät

Suomalaisen 4-6 -luokan viikko alkoi vauhdikkaasti yökoululla, jota olimmekin odottaneet jo pitkän tovin. Saavuimme koululle seitsemän jälkeen illalla. Kun pedit oli laitettu valmiiksi, aloimme pelata lukuisia leikkejä, jotka olimme etukäteen miettineet valmiiksi. Ilta hujahti nopeasti erilaisten ulko- ja sisäleikkien parissa ja puolen yön jälkeen olimmekin enemmän kuin valmiita unten maille. Yö sujui hienosti ja aamulla olimme yllättävän virkeitä! Tosin iltapäivällä alkoi lyhyeksi jäänyt yö hieman painaa. Yökoulu oli kuitenkin hauska ja jännittävä kokemus!

Keskiviikkona kävimme perinteisesti siivoamassa lähirantamme. Aamupäivä oli lämmin ja aurinkoinen, ja siivouksen jälkeen jäi aikaa vielä erilaisille rantapeleille. Pelailimme muun muassa lentopalloa, heittelimme frisbeetä ja rakentelimme hiekkalinnoja. 

Tällä viikolla 4-6 -luokilla alkoi myös yrittäjyysprojekti. Tämän toiminnallisen projektin aikana pääsemme tutustumaan yrittäjyyden saloihin. Projekti lähti reippaasti käyntiin perjantaina, kun oppilaat alkoivat ideoida omia yrityksiään: tuotteita, brändejä, logoja ja niin edelleen. Yritysprojekti jatkuu heti maanantaina ja edelleen koko viikon.





























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar